GameReady Equine laitteisto tutustumistarjouksena – 20 % helmikuun loppuun

28.01.2017

GameReady Equine kylmäkompressiolaiteisto nyt -20 % tutustumistarjous helmikuun loppuun!

GAMEREADY KYLMÄKOMPRESSIOLAITTEEN KÄYTTÖTARKOITUS

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Akuuttiin vammanhoitoon:

Hankosidevammat, Paikalliset turvotukset, Akuutit ja krooniset tulehdukset, Jännevammat, Polvi- ja polvikanavavammat, Jänispatit, Niveltulehdukset, Jännetupintulehdukset, Nivelkapselin repeämät, Kinnervaivat, Lihasruhjeet, Lihas- ja selkäjumit, Lihas- ja nivelvenähdykset

Post-operatiiviseen kuntoutukseen:

Leikkausten jälkeiseen kivun ja turvotuksen poistoon

Aktiivinen kuntoutusvaihe: Hevonen aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana aktiivisen kuntoutuksen leikkauksen jälkeen ja alkaa kuormittaa niveltä. GameReady auttaa pitämään turvotusta poissa ja rauhoittaa mahdollista rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.