Polara valmistautuu Elitkampeniin GameReady kylmäkompressiolaitteen avulla

12.05.2017

Finlandia-ajo päivänä sykähdyttävän voiton klassisessa kylmäveristen Erkon Pokaalissa ottanut Polara kilpailee seuraavaksi Tukholmassa Elitkampenissa. Polara on huippu-urheilija, jonka jalkojen terveyden suhteen mitään ei jätetä sattuman varaan. Valmentaja Antti Tupamäki testasi GameReady kylmäkompressiolaitetta Ylivieskan 76-kierroksen jälkeen, kun hän ei ollut täysin tyytyväinen Polaran jalkojen terveyteen.

”Malja-ajon voitosta huolimatta ruuna ei tuntunut täysin priimalta tuolloin ja sen jännetupet turvottelivat kilpailun jälkeen. Olimme hoitaneet jalkoja aikaisemmin kylmäpusseilla, mutta päätimme testata GameReadyä, joka yhdistää kolme koota eli kylmän, kohon ja kompression. Olimme kuulleet paljon positiivisia käyttökokemuksia jääkiekkoilijoilta ja lisäksi hevospuolen sovellus oli tuttu Stall Blombacken kuntoutuskeskuksesta, josta myös laitteen vuokrasimme. Hoidimme alkuun ajon jälkeen Polaran etujalkoja GameReadyllä ja ennen Erkon Pokaalia käytännössä ennaltaehkäisevästi päivittäin. Hevonen tuntuikin jo viikolla paremmalta ajossa, se ravasi suoraan ja oli oikein pörhäkkä ja terveen oloinen. Vermon kilpailu huipensi sitten nousijohteisen viikon. Uskon että GameReadyn avulla pystymme pitämään hevosen jatkossakin terveempänä kuin ennen ja se jos mikä lupaa hyvää tulevaisuudelle. Suosittelen lämpimästi GameReady kylmäkompressiolaitetta kaikille urheilu- ja harrastehevosille vammoista toipuimiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn sekä palautumisen nopeuttamiseen”

Polara GameReady hoidossa kotitallissa Erkon Pokaalin jälkeen

Polara GameReady hoidossa kotitallissa Erkon Pokaalin jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiiviset liikkujat, huippu-urheilija ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman ovat jo usean vuoden ajan käyttäneet GAMEREADY-kylmäkompressiolaitetta saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. GAMEREADY-teknologia käyttää loogisen kolmen K:n periaatteen (kylmä, koho, kompressio) lisäksi manseteissa NASAn kehittämää kennoteknologiaa. Pumppaava kompressio aktivoi tehokkaasti kehon lymfajärjestelmän, mikä edesauttaa palautumista ja poistaa turvotusta.

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Teknologian hevospuolen sovellus GAMEREADY EQUINE on todettu ylivoimaiseksi urheiluhevostenhevosten kylmähoitomuotona ja siksi Pohjois-Amerikan johtavat laukka- ja ravi/peitsarivalmentajat käyttävät laitetta kylmäykseen rasituksen jälkeen ja hoitavat säännöllisesti mm. jännevammoja, jännetupentulehduksia, hankosidevammoja ja akuutteja sekä kroonisia tulehduksia.