Game Ready Equine – Kylmäkompressiolaite esillä Tampereen hevosmessuilla 2. – 3.4.2016

31.03.2016

Aktiiviset liikkujat, huippu-urheilijat ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman ovat jo usean vuoden ajan käyttäneet GAME READY-kylmäkompressiolaitetta saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. GAME READY-teknologia käyttää loogisen kolmen K:n periaatteen (kylmä, koho, kompressio) lisäksi manseteissa NASAn kehittämää kennoteknologiaa. Pumppaava kompressio aktivoi tehokkaasti kehon lymfajärjestelmän, mikä edesauttaa palautumista ja poistaa turvotusta. Näin ollen esimerkiksi leikkauksista ja akuuteista vammoista toipuminen nopeutuu huomattavasti.

Teknologian hevospuolen sovellus GAME READY EQUINE on todettu erinomaiseksi hoitomuodoksi urheiluhevosille ja siksi Pohjois-Amerikan johtavat eläinlääkärit ja valmentajat suosittelevat laitetta ja hoitavat säännöllisesti mm. jännevammoja, jännetupentulehduksia, hankosidevammoja ja akuutteja sekä kroonisia tulehduksia. Kysy lisää hoitokokemuksia meiltä!

GAME READY EQUINE NYT MYÖS SUOMESSA JA ESILLÄ TAMPEREEN HEVOSMESSUILLA 2.-3.4.2016!

Maahantuoja: GR Health Oy