Ajankohtaista

Polara valmistautuu Elitkampeniin GameReady kylmäkompressiolaitteen avulla

12.05.2017

Finlandia-ajo päivänä sykähdyttävän voiton klassisessa kylmäveristen Erkon Pokaalissa ottanut Polara kilpailee seuraavaksi Tukholmassa Elitkampenissa. Polara on huippu-urheilija, jonka jalkojen terveyden suhteen mitään ei jätetä sattuman varaan. Valmentaja Antti Tupamäki testasi GameReady kylmäkompressiolaitetta Ylivieskan 76-kierroksen jälkeen, kun hän ei ollut täysin tyytyväinen Polaran jalkojen terveyteen.

”Malja-ajon voitosta huolimatta ruuna ei tuntunut täysin priimalta tuolloin ja sen jännetupet turvottelivat kilpailun jälkeen. Olimme hoitaneet jalkoja aikaisemmin kylmäpusseilla, mutta päätimme testata GameReadyä, joka yhdistää kolme koota eli kylmän, kohon ja kompression. Olimme kuulleet paljon positiivisia käyttökokemuksia jääkiekkoilijoilta ja lisäksi hevospuolen sovellus oli tuttu Stall Blombacken kuntoutuskeskuksesta, josta myös laitteen vuokrasimme. Hoidimme alkuun ajon jälkeen Polaran etujalkoja GameReadyllä ja ennen Erkon Pokaalia käytännössä ennaltaehkäisevästi päivittäin. Hevonen tuntuikin jo viikolla paremmalta ajossa, se ravasi suoraan ja oli oikein pörhäkkä ja terveen oloinen. Vermon kilpailu huipensi sitten nousijohteisen viikon. Uskon että GameReadyn avulla pystymme pitämään hevosen jatkossakin terveempänä kuin ennen ja se jos mikä lupaa hyvää tulevaisuudelle. Suosittelen lämpimästi GameReady kylmäkompressiolaitetta kaikille urheilu- ja harrastehevosille vammoista toipuimiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn sekä palautumisen nopeuttamiseen”

Polara GameReady hoidossa kotitallissa Erkon Pokaalin jälkeen

Polara GameReady hoidossa kotitallissa Erkon Pokaalin jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiiviset liikkujat, huippu-urheilija ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman ovat jo usean vuoden ajan käyttäneet GAMEREADY-kylmäkompressiolaitetta saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. GAMEREADY-teknologia käyttää loogisen kolmen K:n periaatteen (kylmä, koho, kompressio) lisäksi manseteissa NASAn kehittämää kennoteknologiaa. Pumppaava kompressio aktivoi tehokkaasti kehon lymfajärjestelmän, mikä edesauttaa palautumista ja poistaa turvotusta.

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Teknologian hevospuolen sovellus GAMEREADY EQUINE on todettu ylivoimaiseksi urheiluhevostenhevosten kylmähoitomuotona ja siksi Pohjois-Amerikan johtavat laukka- ja ravi/peitsarivalmentajat käyttävät laitetta kylmäykseen rasituksen jälkeen ja hoitavat säännöllisesti mm. jännevammoja, jännetupentulehduksia, hankosidevammoja ja akuutteja sekä kroonisia tulehduksia.

GameReady Equine laitteisto tutustumistarjouksena – 20 % helmikuun loppuun

28.01.2017

GameReady Equine kylmäkompressiolaiteisto nyt -20 % tutustumistarjous helmikuun loppuun!

GAMEREADY KYLMÄKOMPRESSIOLAITTEEN KÄYTTÖTARKOITUS

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Akuuttiin vammanhoitoon:

Hankosidevammat, Paikalliset turvotukset, Akuutit ja krooniset tulehdukset, Jännevammat, Polvi- ja polvikanavavammat, Jänispatit, Niveltulehdukset, Jännetupintulehdukset, Nivelkapselin repeämät, Kinnervaivat, Lihasruhjeet, Lihas- ja selkäjumit, Lihas- ja nivelvenähdykset

Post-operatiiviseen kuntoutukseen:

Leikkausten jälkeiseen kivun ja turvotuksen poistoon

Aktiivinen kuntoutusvaihe: Hevonen aloittaa lääkärin ja fysioterapeutin ohjeistamana aktiivisen kuntoutuksen leikkauksen jälkeen ja alkaa kuormittaa niveltä. GameReady auttaa pitämään turvotusta poissa ja rauhoittaa mahdollista rasituksesta aiheutuvaa tulehdusta nopeuttaen näin paluuta normaaliin aktiiviseen elämään.

GameReadyn avulla hankosidevammasta nopea toipuminen voittajaksi – Case Fill My Dreams

05.09.2016

Maaliskuun puolessa välissä hevosella todettiin 30 % hankosidevaurio. Toipumisennuste on keskimäärin 3-4 kk vastaavissa vammoissa ennen kuin voidaan aloittaa normaalia treeniä. Fill My Dreams sai heti akuutissa vaiheessa intensiivisesti GameReady kylmäkompressiohoitoa kaksi kertaa päivässä, jonka avulla turvotus pidettiin pois ja vamma-alue viileänä. Seuraavassa kontrollissa huhtikuun alussa hankosidevaurion todettiin parantuneen hyvin ja saatiin lupa kevyeen hölkkätreeniin. Hevonen sai edelleen tehostetusti GameReady hoitoa 3-5 kertaa viikossa aina liikutuksen jälkeen. Toipuminen jatkui hyvin ja jo huhtikuun lopussa hevonen osallistui harjoitusraveihin, täydessä treenikunnossa vain 1,5 kk loukkaantumisen jälkeen. Takapakkia ei tullut ja ensimmäisen startin hevonen juoksi kesäkuun lopussa ja nyt vamman jälkeen neljännessä startissa tuli voitto kun edellinen kilpailu oli jo päättynyt lupaavasti kakkostilaan uudella ennätyksellä.

Valmentaja Seppo Rautio suositteleekin lämpimästi GameReady kylmäkomressiohoitoja: ”Maaliskuussa tilanne näytti aika huolestuttavalta, mutta elänlääkärin suosituksesta aloitettu GameReady hoito tuntui auttavan nopeasti, eikä jalka turvotellut hoitojen aloittamisen jälkeen. Hevonen sai säännöllisesti hoitoja myös toipumisen jälkeen ja tuntuu että jalat ovat nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan, mikä näkyy myös hyvinä kilpailusuorituksina. Suosittelen GameReady hoitoa myös muille ja meidän tapauksessa se nopeutti noin 50 % toipumisaikaa”.

 

GameReady hoitoa hankosidevammaan – Case Nieminen Stable

05.09.2016

Game Ready yhdistää tehokkaan kylmähoidon ja aktiivisen kompression patentoidulla USA:ssa kehitetyllä teknologialla. Hoitomuoto on käytössä huippu-urheilijoilla ja terveydenhuollon ammattilaisilla ympäri maailman ja on nopeuttanut tuhansien ihmisten toipumista erilaisista vammoista ja leikkauksista.

Game Ready Equine on urheilu- ja harrastehevosille suunnattu laitesovellus, jonka avulla voidaan hoitaa mm. jänne, hankoside, kinner, polvi ja lihasvammoja sekä akuutteja / kroonisia tulehduksia ja turvotuksia. Lisäksi päivittäin käytettynä Game Ready Equine nopeuttaa palautumista ja ennaltaehkäisee vammojen syntyä.

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Suomen yksi menestynein ravivalmentaja Markku Nieminen hyödynsi Game Ready Equine laitetta kilpahevoselleen.

”Huipputasolla kilpaileva lämminverinen ruuna loukkasi takajalan hankositeen haaran kesäkuun alussa. Eläinlääkärin suosituksesta vuokrasimme Game Ready Equine laitteen kuntouttamisen nopeuttamiseksi ja aloimme hoitamaan vammaa päivittäin heti akuutissa vaiheessa. Kolmen viikon jälkeen uusinta ultrassa tulokset olivat hämmästyttävän hyviä. Myös eläinlääkärin mukaan toipuminen oli alkanut poikkeuksellisen hyvin kun ottaa huomioon, että kyseessä on kuitenkin jo aikuinen kilpahevonen”, kertoo Johanna Kyläkoski Nieminen Stablelta.

Laitteen käyttö ammattitallin hektisessä ympäristössä sujui ilman ongelmia ja hevonen suhtautui kylmäkompressiohoitoon rennosti. Pari vinkkiä Johannalla kuitenkin oli laitteen käyttäjille.

”Jääpalojen jäädytys ja koneen täyttö olivat aikaa vieviä, joten jääpalakone olisi tässä ollut varmasti hyvä. Lisäksi tila, missä laite voisi olla kiinteästi olisi hyvä olla olemassa. Meillä konetta käytettiin niin että hevonen seisoi pesupaikalla”

Joka tapauksessa Nieminen Stable sai hoidosta selvää hyötyä ja hevosen paranemisprosessi nopeutui huomattavasti.

”Meidän tapauksessa Game Ready-hoito nopeutti toipumista niin hyvin, että aiomme käyttää hoitoa myös jatkossa akuutteihin vammoihin ja voin suositella laitetta muillekin”, Johanna kertoo.

 

Game Ready parantaa hankosidevamman nopeasti ja tehokkaasti. Kun akuutti vamma syntyy, toimi heti!

09.06.2016

Monet hoitokokemukset ovat osoittaneet että Game Ready aktiivinen kylmäkompressiohoito voi lyhentää hankosidevammasta toipumisaikaa jopa puolella!

Kun akuutti vamma syntyy, on erittäin tärkeää päästä poistamaan turvotusta mahdollisimman nopeasti. Hoitosuositus akuutissa hankosidevammassa on 2 x 30 min päivässä ensimmäisen viikon aikana.   Kun vamma iskee, älä aikaile vaan toimi! Laitteen voi myös vuokrata ja toimitamme sen sinulle nopeasti, jotta hevosesi pääsee toipumaan.

 

Säädettävä kylmäys ja kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Säädettävä kylmäys ja kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

kuva1

Game Ready Equine – Kylmäkompressiolaite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GR Health Oy

Hakamäenkuja 7

01510 Vantaa

+358 40 543 2251

asiakaspalvelu@grhealth.fi

 

 

 

 

SH ori Iikori kuntoutuu polvioperaatiosta

18.04.2016

Ravikuningas Jokivarren Kunkun ja Ravikuningatar Mokomanin veli Iikori saapui polvioperaation jälkeen helmikuun alussa Stall Blombacken kuntoutusjaksolle Veikan kartanoon Mikkeliin. DSC_0211Lahjakas 9v ori on kärsinyt pitkin uraa jalkavaivoista, mutta on aina menestynyt hienosti terveenä ollessaan. 49 startistaan Ossi ja Raija Malisen omistama Iikori on voittanut 12 ja tienannut 32 580 €. Iikorin yksilöllinen kuntouttamisjakso suunniteltiin yhteistyössä eläinlääkäri Antero Tupamäen kanssa. Jakson pääpaino on tehokkaassa kylmäyksessä ja monipuolisessa liikunnassa. Operaation ja hoitojakson tavoitteena on edetä kilpailukuntoon loppukesän aikana ja myös saada hevonen jaloistaan niin terveeksi, että säännöllinen kilpaileminen on jatkossa mahdollista ilman jalkamurheita.

Stall Blombacke tarjoaa kylmähoitona eläinlääkäreiden suosittelemaa GameReady kylmäkompressiohoitoa. horselegAni_242wGameReadyn aktiivinen kompressio yhdistettynä säädettävään lämpötilaan on uskomattoman tehokas ja turvallinen tapa hoitaa jalkoja esimerkiksi polvikanavaoperaation tai hankosidevamman jälkeen. Paineilman tuottama aktiivinen kompressio poistaa tehokkaasti nestettä kipualueelta, jolloin turvotus saadaan pois ja tulehdus ei pääse krooniseksi. Myös rasituksen jälkeen GameReady-kylmäys tehostaa palautumista ja näin ollen ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntyä. Akuutin vamman syntyessä on tärkeää aloittaa kylmäkompressiohoito mahdollisimman pikaisesti, sillä toipumiseen voi vaikuttaa eniten juuri akuutissa vaiheessa kun turvotus on pahimmillaan. Iikori saikin alkuun pari kertaa päivässä hoitoa n 30 min ajan ja jakson edetessä 5-7 kertaa viikossa. GameReadyn lisäksi Iikorin toipumista on edistetty rekiajolla lumihangessa ja runsaalla vapaalla liikunnalla. Rekiharjoittelu on erittäin tehokasta sillä hangessa hevonen joutuu käyttämään heikoimpaakin raajaa ponnistuksessa. Kuten tässä videossa nähdään Iikori työskentelee tehokkaasti koko kropallaan. 

Iikorin hoitojakso on edennyt erittäin hyvin ja kuukausittain tehtävät Antero Tupamäen kontrollit ovat kertoneet nopeasta toipumisesta. Huhtikuun kontrollista Iikori ei enää reagoinut ontumatutkimuksessa ja näin ollen rekijakson jälkeen siirrytään kevyeen hölkkään.

Ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoja Stall Blombacken GameReady-kuntoutusjaksoista!

Game Ready Equine – Kylmäkompressiolaite esillä Tampereen hevosmessuilla 2. – 3.4.2016

31.03.2016

Aktiiviset liikkujat, huippu-urheilijat ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman ovat jo usean vuoden ajan käyttäneet GAME READY-kylmäkompressiolaitetta saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. GAME READY-teknologia käyttää loogisen kolmen K:n periaatteen (kylmä, koho, kompressio) lisäksi manseteissa NASAn kehittämää kennoteknologiaa. Pumppaava kompressio aktivoi tehokkaasti kehon lymfajärjestelmän, mikä edesauttaa palautumista ja poistaa turvotusta. Näin ollen esimerkiksi leikkauksista ja akuuteista vammoista toipuminen nopeutuu huomattavasti.

Teknologian hevospuolen sovellus GAME READY EQUINE on todettu erinomaiseksi hoitomuodoksi urheiluhevosille ja siksi Pohjois-Amerikan johtavat eläinlääkärit ja valmentajat suosittelevat laitetta ja hoitavat säännöllisesti mm. jännevammoja, jännetupentulehduksia, hankosidevammoja ja akuutteja sekä kroonisia tulehduksia. Kysy lisää hoitokokemuksia meiltä!

GAME READY EQUINE NYT MYÖS SUOMESSA JA ESILLÄ TAMPEREEN HEVOSMESSUILLA 2.-3.4.2016!

Maahantuoja: GR Health Oy