GameReady hoitoa hankosidevammaan – Case Nieminen Stable

05.09.2016

Game Ready yhdistää tehokkaan kylmähoidon ja aktiivisen kompression patentoidulla USA:ssa kehitetyllä teknologialla. Hoitomuoto on käytössä huippu-urheilijoilla ja terveydenhuollon ammattilaisilla ympäri maailman ja on nopeuttanut tuhansien ihmisten toipumista erilaisista vammoista ja leikkauksista.

Game Ready Equine on urheilu- ja harrastehevosille suunnattu laitesovellus, jonka avulla voidaan hoitaa mm. jänne, hankoside, kinner, polvi ja lihasvammoja sekä akuutteja / kroonisia tulehduksia ja turvotuksia. Lisäksi päivittäin käytettynä Game Ready Equine nopeuttaa palautumista ja ennaltaehkäisee vammojen syntyä.

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Kylmä ja paineistettu kompressio rauhoittavat kipualueen ja poistavat turvotusta

Suomen yksi menestynein ravivalmentaja Markku Nieminen hyödynsi Game Ready Equine laitetta kilpahevoselleen.

”Huipputasolla kilpaileva lämminverinen ruuna loukkasi takajalan hankositeen haaran kesäkuun alussa. Eläinlääkärin suosituksesta vuokrasimme Game Ready Equine laitteen kuntouttamisen nopeuttamiseksi ja aloimme hoitamaan vammaa päivittäin heti akuutissa vaiheessa. Kolmen viikon jälkeen uusinta ultrassa tulokset olivat hämmästyttävän hyviä. Myös eläinlääkärin mukaan toipuminen oli alkanut poikkeuksellisen hyvin kun ottaa huomioon, että kyseessä on kuitenkin jo aikuinen kilpahevonen”, kertoo Johanna Kyläkoski Nieminen Stablelta.

Laitteen käyttö ammattitallin hektisessä ympäristössä sujui ilman ongelmia ja hevonen suhtautui kylmäkompressiohoitoon rennosti. Pari vinkkiä Johannalla kuitenkin oli laitteen käyttäjille.

”Jääpalojen jäädytys ja koneen täyttö olivat aikaa vieviä, joten jääpalakone olisi tässä ollut varmasti hyvä. Lisäksi tila, missä laite voisi olla kiinteästi olisi hyvä olla olemassa. Meillä konetta käytettiin niin että hevonen seisoi pesupaikalla”

Joka tapauksessa Nieminen Stable sai hoidosta selvää hyötyä ja hevosen paranemisprosessi nopeutui huomattavasti.

”Meidän tapauksessa Game Ready-hoito nopeutti toipumista niin hyvin, että aiomme käyttää hoitoa myös jatkossa akuutteihin vammoihin ja voin suositella laitetta muillekin”, Johanna kertoo.