GameReadyn avulla hankosidevammasta nopea toipuminen voittajaksi – Case Fill My Dreams

05.09.2016

Maaliskuun puolessa välissä hevosella todettiin 30 % hankosidevaurio. Toipumisennuste on keskimäärin 3-4 kk vastaavissa vammoissa ennen kuin voidaan aloittaa normaalia treeniä. Fill My Dreams sai heti akuutissa vaiheessa intensiivisesti GameReady kylmäkompressiohoitoa kaksi kertaa päivässä, jonka avulla turvotus pidettiin pois ja vamma-alue viileänä. Seuraavassa kontrollissa huhtikuun alussa hankosidevaurion todettiin parantuneen hyvin ja saatiin lupa kevyeen hölkkätreeniin. Hevonen sai edelleen tehostetusti GameReady hoitoa 3-5 kertaa viikossa aina liikutuksen jälkeen. Toipuminen jatkui hyvin ja jo huhtikuun lopussa hevonen osallistui harjoitusraveihin, täydessä treenikunnossa vain 1,5 kk loukkaantumisen jälkeen. Takapakkia ei tullut ja ensimmäisen startin hevonen juoksi kesäkuun lopussa ja nyt vamman jälkeen neljännessä startissa tuli voitto kun edellinen kilpailu oli jo päättynyt lupaavasti kakkostilaan uudella ennätyksellä.

Valmentaja Seppo Rautio suositteleekin lämpimästi GameReady kylmäkomressiohoitoja: ”Maaliskuussa tilanne näytti aika huolestuttavalta, mutta elänlääkärin suosituksesta aloitettu GameReady hoito tuntui auttavan nopeasti, eikä jalka turvotellut hoitojen aloittamisen jälkeen. Hevonen sai säännöllisesti hoitoja myös toipumisen jälkeen ja tuntuu että jalat ovat nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan, mikä näkyy myös hyvinä kilpailusuorituksina. Suosittelen GameReady hoitoa myös muille ja meidän tapauksessa se nopeutti noin 50 % toipumisaikaa”.